Cabinet Individual de Psihologie Dumitrascu Andra Nicoleta

Motto: Fericirea este armonia dintre ceea ce faci, ceea ce spui si ceea ce gandesti. - Mahatma Gandhi

Cabinet de psihologie RUP 1IS4488

Bd. Carol I (Copou), nr.4 Iasi Repere: cladirea Habitat, corp A, et.1, cam.111 Zona Geografica: Central
Luni - Vineri 11:00 - 19:00 Pret per sedinta in lei: 80

Psiholog Andra Dumitrascu RUP 14842 0741477518 andra.dumitrascu@ymail.com

Vizualizari: 214 incepand cu 1 August 2018

Prezentare

 In viata, lucrurile nu se petrec mereu asa cum ne-am dori. Uneori, intampinam dificultati, suntem raniti sau dezamagiti. Pentru toate acele momente in care problemele va umbresc fericirea si va fac sa credeti ca aspiratiile pe care le aveti sunt mai greu de atins, Cabinetul Individual de Psihologie - Andra Dumitrascu, va este alaturi, oferindu-va urmatoarele servicii:

Terapie individuala
Veti invata sa depasiti probleme cum ar fi: stima de sine scazuta, lipsa de incredere in sine, devalorizarea propriei persoane, dificultati in luarea deciziilor, stari depresive sau anxioase, boli psihosomatice, dependenta de substante (tutun, alcool), depasirea unei perioade de doliu sau a unui eveniment traumatic.

Terapie de cuplu si familie
Viaţa de cuplu si cea de familie trec prin anumite etape in care pot sa apara dezechilibre precum: tensiuni, certuri, agresivitate, dependenţa de substante, boala psihosomatica a unui membru al familiei, deteriorarea relatiei dintre parteneri, dificultati de educare a copiilor, tulburari de comportament ale copiilor sau deteriorarea relatiei parinte-copil. Impreună vom gasi cele mai potrivite solutii pentru a depasi dificultatile cu care va confruntati.

Terapie copii si adolescenti

Parintii si copiii vor invata sa formeze o echipa de neinvins, pentru a depasi situatii si comportamente problematice, cum ar fi: agitatia, nervozitatea, agresivitatea, irascibilitatea, anxietatea, timiditatea, insomniile, gelozia dintre frati, afectiunile somatice cu cauza psihica, problemele de comunicare si relationare, evenimentele traumatice, dependenta de substante (tutun, alcool), influenta negativa a anturajului, stima de sine scazuta, starile depresive sau tentativele de suicid.

Dezvoltare personala
Daca va intrebati cine sunteti cu adevarat, care este potentialul de care dispuneti si unde ati putea ajunge daca il veti folosi, dezvoltarea personala va poate ajuta sa gasiti raspunsurile. Psihoterapia reprezinta o intalnire cu noi insine. Aceasta presupune sa luam contact atat cu fricile, problemele si tot ceea ce nu ne place la noi, cat si cu toate calitatile si resursele latente pe care le avem. Faptul ca tot ceea ce avem nevoie exista deja ascuns in interiorul nostru, e mai mult decat o metafora; e un adevar exprimat de teorii psihologice moderne.

Consiliere si orientare privind cariera
Multe persoane isi doresc un loc de munca adecvat personalitatii lor si care sa le aduca satisfactie atat pe plan profesional, cat si pe plan financiar. Consilierea pentru cariera va ajuta sa identificati acele trasaturi de personalitate de care este recomandat sa tineti cont atunci cand va alegeti profesia. De asemenea, veti invata sa redactati documentele care se utilizeaza pe piata muncii: CV-ul Europass, scrisoarea de intentie, scrisoarea de recomandare, scrisoarea de multumire si scrisoarea de refuz. Si pentru ca lucrurile sa decurga cat mai bine la interviul de angajare, va veti pregati si pentru acest moment, cat si pentru asa-numitele intrebari capcana.

Cursuri si ateliere pentru copii si parinti

Copiii îsi vor putea construi o imagine de sine pozitiva si isi vor dezvolta creativitatea, abilitatile de comunicare, de colaborare si de gestionare a emotiilor. Activitatile se desfasoara intr-un cadru securizant din punct de vedere emotional, in care fiecare copil este incurajat si valorizat. Parintii vor invata cum sa gestioneze situatiile problematice din educarea copiilor, cum sa se comporte cu copiii dificili, anxiosi sau hiperactivi, dar si cum sa petreaca un timp de calitate in cadrul familiei. In egala masura, vor avea posibilitatea de a discuta despre propriile frustrari care apar in cresterea si educarea copiilor si vor putea invata unii din experienta celorlalti.                                                                                                                                       

CV

 Inca din anul 2000 am stiut ca imi doresc sa devin psihoterapeut, iar din 2008, psihoterapia de cuplu si familie a devenit principalul meu domeniu de interes. Drumul pana aici nu a fost intotdeauna usor, iar acest lucru ma bucura. Daca ar fi fost altfel, nu as fi devenit persoana care sunt acum.

Am absolvit Facultatea de Psihologie, urmata de un master in domeniul Terapiilor de Cuplu si Familie. Apoi, mi-am completat pregatirea teoretica si practica cu o formare de 3 ani in acelasi domeniu al terapiei de familie. Am profesat in calitate de consilier scolar, iar apoi am ales sa ma dedic doar activitatii de psihoterapie, care imi aduce mari satisfactii. Totodata, sunt vicepresedintele Centrului de Consiliere si Dezvoltare a Potentialului Uman – Bendis si am competente de formator si consilier informare si orientare privind cariera.

Acestea fiind spuse, astept sa va cunosc. In spatiul primitor si linistit al cabinetului de psihologie, putem discuta atat despre lucrurile pozitive din viata voastra, cat si despre momentele de cumpana. Fie ca e vorba despre o problema individuala, din viata de cuplu, din familie sau pur si simplu doriti sa va cunoasteti cu adevarat, sunt acolo pentru a va asculta si a va oferi suportul meu. 

Poze

Acest cabinet nu are nicio poza adaugata.

Harta

Specialitati psihologice atestate

 • Psihoterapie sistemica de familie si cuplu

Servicii psihologice oferite

 • Consilierea si asistarea cuplurilor care doresc sa devina parinti
 • Educatie parentala pentru parinti sau alte persoane implicate in cresterea si educarea copiilor
 • Interventie psihoterapeutica in probleme de cuplu
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in tulburarile de anxietate

Limba in care sunt oferite serviciile

 • Romana

Public tinta

 • Adolescenti
 • Adulti
 • Copii

Tip terapie

 • Cuplu
 • Familie
 • Individual
Feedback