Cabinet Individual de Psihologie - Ciubotaru Laura Diana

Cabinet de psihologie RUP 1IS0786

Str. Vasile Lupu, nr. 35 Iasi Zona Geografica: Central
Luni - Vineri 09:00 - 18:00 Pret per sedinta in lei: 0

Psiholog Ciubotaru Laura Diana RUP 01561 0742094746 dl_ciubotaru@yahoo.com

http://dl-ciubotaru.wix.com/holistsan

Vizualizari: 291 incepand cu 1 August 2018

Prezentare

 1. Psihoterapie si consiliere psihologica Se poate realiza individual sau in cuplu si familie.
· Individual: Tulburari anxioase (frica, atac de panica, fobii specifice) depresie, tulburari de somn, alimentare, crize existentiale, incapacitatea de a lua decizii, lipsa motivatiei, neincredere in sine si stima de sine scazuta, incapacitatea de a construi relatii sau de a iesi din relatii dificile, dependente de persoane
· Psihoterapie de cuplu - relatii tensionate sau racite emotional, infidelitate, separare, cresterea si educatia copiilor, orice alta problema din aria vietii de cuplu. Se lucreaza cu ambii parteneri de cuplu, precum si individual.
· Psihoterapia familiei cu copii mici si adolescenti - orice problema din aria cresterii si educarii copiilor de la varste mici pana la adolescenta. Relatia cu copilul anxios, cu tulburari de comportament, exprimare dificila, tulburari alimentare si de atentie, probleme scolare si socializare. La sedinte pot participa parintii si copiii, precum si persoane semnificative care participa la cresterea si educarea copilului.
· NOU ! PSIHOTERAPIA SINELUI - un demers fascinant si misterios care dezvaluie aspecte latente ale fiintei ce ajuta la reorganizarea vietii, uneori in mod dramatic. Orice problema pe care o manifesti acut, este de fapt, un pretext pentru a scoate din tine stapanul vietii si maestrul existentei! Este un mijloc de a iesi din obiceiurile nesanatoase care te mentin intr-un carusel al nevoilor mereu neimplinite.

2. Terapie corporala Bowen
Aceasta terapie presupune stimularea corpului sa-si activeze "doctorul interior" intr-o maniera neinvaziva si naturala. Orice dezechilibru sau dizarmonie existente in organism pot fi remediate prin reactivarea matricei originare, adica a programului optim de functionare pentru toate sistemele. Un tratament Bowen consta in aplicarea unor miscari delicate efectuate cu degetele asupra muschilor si tesutului conjunctiv, fie direct pe piele, fie peste o imbracaminte usoara. Aceste miscari transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos, reactivand memoria celulara a unei stari pre-existente de bine, sanatate, echilibru si optim existential.

Doar cateva dintre afectiunile pe care le adreseaza cu succes aceasta tehnica sunt:
- probleme scheleto-musculare si articulare: umeri intepeniti, afectiuni datorate activitatilor zilnice, probleme ale genunchilor si soldurilor, entorse si luxatii ale gleznei, dureri de spate, sciatica, scolioza, cifoza, restrictii de miscare ale gatului, toate afectiunile datorate activitatilor sportive.
- afectiuni sau dezechilibre ale organelor interne: infertilitate, dureri de cap si migrene, astm si bronsite, rinite, probleme renale, enurezis, dezechilibre ale tractului digestiv
- dezechilibre emotionale, stress, depresii, sindromul de oboseala cronica
- dereglari ale sistemului imunitar si boli autoimune, alergii, scleroza multipla
- afectiuni neurologice: sechele dupa accidente vasculare cerebrale
si multe altele.

3. Dezvoltare personala de grup si individuala
Dezvoltarea personala adreseaza nevoile oricui doreste sa-si descopere laturi necunoscute ale fiintei pe care sa le valorifice intr-o noua forma de a trai, in schimbarea proprie.
Programele de dezvoltare personala duc la descoperirea puterii interioare de a-ti schimba destinul si la manifestarea Sinelui profund in orice dimensiune a vietii.
Cand e momentul potrivit de a incepe? Cand simti ca te plafonezi sau viata ta a devenit o rutina, cand simti ca nu faci ceea ce vrei ci doar ceea ce trebuie, cand te simti blocat in situatii fara iesire sau atat de vechi incat te-ai resemnat...

CV

Psiholog Laura Diana Ciubotaru apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 01561, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapia familiei si a cuplului, atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie

Cabinet Individual de Psihologie Ciubotaru Laura Diana este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si este inscris in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 1IS0786.
 
CERTIFICARE:
- Licentiata in psihologie, master in psihoterapie si interventie sociala, doctorand in psihologia cuplului
- Acreditare Colegiul Psihologilor din Romania, nivel maxim - Psiholog Principal
- Certificat european in psihoterapia familiei si cuplului
- Terapeut cetificat Bowen
 
EXPERIENTA PROFESIONALA
- Psihoterapeut de familie si cuplu (2000 - prezent)
- Terapeut licentiat Bowen 2010 - prezent
?Atributii:
- Organizare de cursuri de formare postuniversitare acreditate in terapie de familie sistemica
- Organizerea de cursuri de training cu studentii din aria de studii socio-umane pentru dezvoltarea abilitatilor de relationare cu familia.
- Colaborari cu alte asociatii sau institutii de profil in vederea asistarii specializate a familiei.
- Organizarea de workshop-uri si prezentari pentru a face cunoscuta terapia de familie si altor categorii de specialisti din domeniul sanatatii mentale si domenii conexe
- Cercetare si participari la conferinte
- Reprezentarea asociatiei in activitati specifice
 
Formator acreditat in terapie de familie sistemica cu o experienta de peste 10.000 de ore de formare, co-autor al curriculei cursului de formare, supervizor si terapeut educational, membru in Comisia de acreditare si certificare

Poze

Acest cabinet nu are nicio poza adaugata.

Harta

Specialitati psihologice atestate

 • Consiliere psihologica familiala si de cuplu
 • Psihoterapie a familiei si a cuplului

Servicii psihologice oferite

 • Interventie psihoterapeutica in probleme de cuplu
 • Interventie psihoterapeutica in tulburari ale copilariei
 • Logoterapie in tulburarile de comunicare
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in tulburari de alimentatie
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in tulburari de atasament
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in tulburarile afective: depresie, tulburarea bipolara
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in tulburarile cognitive
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in tulburarile de anxietate
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in tulburarile de somn: insomnie, hipersomnie, cosmar, teroare de somn, somnambulism
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in tulburarile sexuale
 • Psihoterapie, asistenta si consultanta psihologica

Limba in care sunt oferite serviciile

 • Romana

Public tinta

 • Adolescenti
 • Adulti
 • Batrani
 • Copii

Tip terapie

 • Cuplu
 • Familie
 • Grup
 • Individual
Feedback